1117 skal til Frivilligfest i Nordals Idrætscenter

22. september 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

En lang række frivillige er med til at sikre, at mange flere hele året kan komme til hyggelige eller lærerige arrangementer i en lang række frivillige, sociale og sundhedsfremmende foreninger. Den indsats takker byrådet for en gang om året ved at invitere de frivillige til en fest – altid på den nationale frivillighedsdag,  som er den sidste fredag i september.

Samme dag uddeles Frivilligprisen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

1117 frivillige fra 108 forskellige foreninger har sagt ja tak til at være med til festen i Nordals Idrætyscenter den 30. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg glæder mig hvert år til at hylde alle de frivillige og deres enestående indsats. Det er en fantastisk dag, hvor man rigtig kan mærke den positive energi fra alle ildsjælene, og det er så dejligt, at vi hvert år kan samle så mange – både festdeltagere og serveringspersonale”, siger Helge Larsen fra Sundhedsudvalget.

Middagen serveres kl. 18, og det hjælper bl.a. 24 byrådsmedlemmer og medarbejdere fra kommunen med.

Sidste år deltog 1210 i festen på Nordals – og SønderborgNYT fulgte med.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

20. april 2024 Kultur, Gråsten

Den Kongelige Køkkenhave åbner den 2. maj

20. april 2024 Kultur

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot åbner sæsonen torsdag den 2. maj kl. 10, så man igen kan nyde den smukke køkkenhave, skriver Sønderborg Kommune. Frivillige fra køkkenhavens Frivilligforening vil i forbindelse med åbningen vise gæster og interesserede, hvordan podningen af æbletræer foregår. Derudover vil børn fra den lokale børnehave Tumleby plante græskar og squash, […]

Læs mere...